Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Těchto stránkách bychom Vám rádi představili naše čtyři psy - hnědé střední pudly - a jejich úspěchy, našeho kocoura a jeho úspěchy, naši chovatelskou stanici Fantazia Brown a její úspěchy i naše příbuzné v jiných psích rodinách.

.

V roce 2001 jsme si z Brna dovezli první holčičku - fenku středního hnědého pudla s hrdým jménem Happy Hilarette Braunkönigin a vzápětí jsme jí podomácku překřtili na Lerinku.

.

Nějakou dobu poté, co Lerinka o pár měsíců zestárla, se zrodil nápad opatřit jí bratříčka; Lerinka měla v této době jen jednoho zvířecího kamaráda, našeho kocoura Matěje, který jí začal "vychovávat" po svém, díky čemuž vznikla zajímavá kombinace - krásná fenka pudla s dokonale ladnými kočičími pohyby s přesvědčením, že každý krok navíc je zbytečný :o)... Po roce jejího mladého života jsme jí proto opatřili kamaráda od stejné chovatelky - Cheer´s´ Braunkönigin, který velmi radostně reagoval na sousloví "kujikuji" - do dnešního dne se nám nepodařilo zjistit, proč vlastně - a tak jsme mu začali říkat Kujásek. Nicméně toto jméno nám nepřišlo dosti výstižné pro jeho veselou, skákavou, aportovací, velmi živou a často zlobivou povahu, proto jsme mu začali říkat Kevin a jméno Kujásek mu jaksi zůstalo jako křestní - vznikl tedy pes se dvěma jmény, který na obě výborně reaguje.

.

Kocoura Matěje máme už třináctý rok - postupně nám oba psi prakticky vychoval, oběma se věnoval s maximální péčí a láskou - viditelné stopy to naštěstí zanechalo jen na Lerince, která v sobě má kus kočky (jako ostatně každá správná a přitažlivá "dáma" :o). Každopádně se Matějíčkovi nedá upřít snaha a dokonce i jisté výsledky...

.

Tuto naší základní trojku Vám představujeme v úvodu, v roce 2004 pak přibyl benjamínek, zatím nejmladší Alexis - který se nám narodil jako jedno z prvních štěňátek Lerinky a odstartoval tak naše reálné fungování chovatelské stanice - Fantazia Brown.

.

Tímto Vás zveme na prohlídku našich stránek, kde se můžete podívat na obrázky, přečíst si pár informací o nás, o našich psech, kocourovi, prohlédnout si všechny fotografie, dozvědět se aktuální informace a novinky a případně nám napsat. Přejeme příjemnou prohlídku!